Rebecka Chytraeus

Att beskriva sig själv är inte helt lätt – för det är lätt att det känns lite o-ödmjukt att klappa sig själv på axeln, kanske något ”svenskt” i den tanken. Men hur ska vi annars säga till någon annan att vi är bra? Och, som egenföretagare är det en fråga om överlevnad, för visst vill jag ha kunder – som jag kan göra ett bra jobb för!

Så, jag skulle säga att jag är väldigt bra på att känna av dig som kund och anpassa mig efter vad du behöver. Jag har alltså lätt för att passa in socialt. 

Efter det, så anses jag vara väldigt snabb. Det vill säga att jag har lätt för att arbeta hårt och på så vis också kunna leverera. Å det gör jag för att jag tycker det är så himla roligt!

Just nu befinner jag mig mitt i livet med familjen. Vi driver två företag, en hälsostudio med både fysisk som mental träning. Där är jag instruktör i yoga, pilates och rörlighet men också samtalsterapeut. 

I mitt andra företag – det här som du är här för nu kanske – har jag tidigare drivit som en enskild firma men valde att slå ihop det som en bifirma till ovanstående i år efter 11 år. Här har jag min bakgrund från IT och marknadskommunikation. Levererar allt från grafiskt material direkt till tryck till webbanpassning av densamme. Min stora drivkraft ligger i projektledningen dock. Det är här jag trivs bäst, att få koordinera och slutföra!

Min bakgrund

2005 – pågående

I customize WordPress templates for companies that have a limited budget but high ambitions to success in internet marketing.

I create graphic design such as business cards, corporate communication manuals, brochures etc. for smaller and medium sized companies. 

Senior Production Manager

Som produktionsledare var jag ansvarig för projektledningen gentemot kund – som vårt interna team. Jag jobbade främst med de lite mer tekniska projekten, baserat på min bakgrund/kunskap.

Marknadsansvarig / Digital Manager

2016 slogs bolaget ihop med Sofiero, Stadsteatern och Konserthuset, och då fokuserades mitt uppdrag till att vara Digitalt ansvarig för hela bolaget. Jag skötte alla digitala marknadsaktiviteter i alla sociala kanaler, nyhetsbrev, webbutveckling osv. 

Marketing Manager

Från 2013, då Helsingborg Arena invigdes och var ett eget bolag, jobbade jag som Marknadsansvarig. Jag ansvarade för all marknadskommunikation för Helsingborg Arena – men var även ansvarig för att marknadsföra de evenemang som Arenan stod värd för.

Web- and marketing Manager

Jag ansvarade för all marknadskommunikation, digitalt som tryckt. Från giveaways, dekalisering av kommunens bilar – till att driva on-site marknadsaktiviteter under tennisveckan – där kommunen ville bli det självklara valet för barnfamiljer. 

Jag var projektledare för dåvarande bastad.se – och fick föreläsa på SKLs huvudkontor för 100 kommuner om varför Båstads kommunwebb blev så lyckad. 

Jag var även projektledare för kommunens personaliserade intranät, som sedan köptes in av Ängelholms kommun.

(Min webbpartner var Meridium – och kan än idag stolt rekommendera deras tjänster och sätt att bemöta mig som kund.) 

Projektledare

Då bastad.se var lanserad – hyrde Ängelholms kommun in mig för att även driva deras (dåvarande) lansering av engelholm.se. Ett projekt som var extra roligt då jag var med och byggde upp den första versionen 2004. 🙂

Som anställd på HemoCue, Inc, dotterbolag till svenska HemoCue AB, var jag med och byggde upp en intern marknadsavdelning. Min position var Graphic Designer och jag producerade allt grafiskt material till vår säljkår i nordamerika. 

På dåvarande Banverket jobbade jag mest som grafisk designer men även som grafisk illustratör. Skapande av allt från utbildningsmaterial internt till marknadsmaterial externt. 

På den lilla byrån Klot i Båstad jobbade jag ett kort tag som webbutvecklare. 

Under min IT-utbildning 1999-2001 hade vi 28 veckors praktik och under denna period var jag på Ängelholms kommuns IT-avdelning. Här anställdes jag redan innan jag var klar med utbildningen – och tog alltså mitt första språng ut  i arbetslivet. 

Systemadministratör stod det på pappret under titel – men förutom IT-uppdrag så tog jag även mina första designuppdrag på personalavdelningen samt webbuppdrag för engelholm.se. 

Utbildningar

Filosofi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis id dolor vel ante vehicula porta. Aliquam fringilla mollis ultrices. Curabitur gravida elit et erat ullamcorper pharetra. Suspendisse mattis augue ac augue tincidunt, eu pretium nunc posuere.

Vision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis id dolor vel ante vehicula porta. Aliquam fringilla mollis ultrices. Curabitur gravida elit et erat ullamcorper pharetra. Suspendisse mattis augue ac augue tincidunt, eu pretium nunc posuere.